Llonzats de porc amb panses i pinyons

Ingredients

  • 6 llonzats tallats d'un dit
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 1 copa de conyac
  • 1/2 litre de crema de llet
  • 100 grms. de panses de corint
  • 100 grms. de pinyons

6 racions

Elaboració

Remullem les panses amb aigua tebia.
En una paella amb oli, pasem volta i volta la carn, retirem
Daurem les panses i pinyons amb el mateix oli,afegim el conyac, deixem reduir i afegim la crema de llet,deixem 2 monuts i posem la carm, deixem de 5 a 7 minuts mes.
Servim ben calent

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

860 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: