Arròs amb gambes i safrà

Ingredients

  • 4 tassetes d'arròs
  • 10 tassetes de brou de peix
  • 16 gambetes
  • 1 calamar o sípia mitjà
  • 100 gr. de mongeta tendra
  • 2 tomàquets
  • 2 dents d'all
  • Uns brins de safrà
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Pelar i picar els alls. Ratllar els tomàquets. Netejar el calamar (o sípia) i tallar en dauets. Coure la mongeta tendra en aigua amb sal uns 3 minuts. Escórrer i refrescar.
Escalfar l'oli en una cassola plana i daurar les gambes mig minut. Retirar i reservar. En el mateix oli, daurar el calamar (o sípia) 1 minut, afegir l'all i el tomàquet i seguir cuinant 5-6 minuts més, fins que el tomàquet es comenci a daurar.
Afegir l'arròs i el safrà, daurar 1 minut remenant i abocar el brou de peix calent. Salpebrar i deixar coure a foc mig 20 minuts. A mitja cocció, afegir les gambes i la mongeta tendra.
Servir l'arròs ben calent.

1h

Per


Recepta de cuina de Arròs amb gambes i safrà

Arròs amb gambes i safrà.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: