Arròs amb gambes i safrà
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 tassetes d'arròs
- 10 tassetes de brou de peix
- 16 gambetes
- 1 calamar o sípia mitjà
- 100 gr. de mongeta tendra
- 2 tomàquets
- 2 dents d'all
- Uns brins de safrà
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Pelar i picar els alls. Ratllar els tomàquets. Netejar el calamar (o sípia) i tallar en dauets. Coure la mongeta tendra en aigua amb sal uns 3 minuts. Escórrer i refrescar.
Escalfar l'oli en una cassola plana i daurar les gambes mig minut. Retirar i reservar. En el mateix oli, daurar el calamar (o sípia) 1 minut, afegir l'all i el tomàquet i seguir cuinant 5-6 minuts més, fins que el tomàquet es comenci a daurar.
Afegir l'arròs i el safrà, daurar 1 minut remenant i abocar el brou de peix calent. Salpebrar i deixar coure a foc mig 20 minuts. A mitja cocció, afegir les gambes i la mongeta tendra.
Servir l'arròs ben calent.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4169 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.