Carlota de fruites del bosc

Ingredients

  • 300 grms. de melindros
  • 400 ml. de nata liquida
  • 600 grms. de fruites del bosc (les compro congelades a la sirena o al l.d.l.)
  • 150 grms de sucre llustre
  • 20 grms. de mantega
  • 6 cullerades de wodka

6 racions

Elaboració

amb la mantega engrasem una flamera alta de 24 cmt.
Reduim les fruites a pure reservan unes per decorar.
Muntem la nata amb 80 grms. de sucre llustre i la barrejem amb el pure de fruites i alguna fruite sensera.
En un bol barrejem 1/2 vas d'aigua amb el wodka i 50 grms. de sucre llustre.
Mullem lleugerament els melindros i folrem la flamera.
Farçim amb la barreja de nata-fruites, tapem amb una capa de melindros, i posem al congelador
30 minuts abans de servir, treiem del congelador, desmotllem i decorem amb la resta de sucre i de fruites

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

970 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: