Carlota de fruites del bosc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grms. de melindros
- 400 ml. de nata liquida
- 600 grms. de fruites del bosc (les compro congelades a la sirena o al l.d.l.)
- 150 grms de sucre llustre
- 20 grms. de mantega
- 6 cullerades de wodka
6 racions
Elaboració
amb la mantega engrasem una flamera alta de 24 cmt.
Reduim les fruites a pure reservan unes per decorar.
Muntem la nata amb 80 grms. de sucre llustre i la barrejem amb el pure de fruites i alguna fruite sensera.
En un bol barrejem 1/2 vas d'aigua amb el wodka i 50 grms. de sucre llustre.
Mullem lleugerament els melindros i folrem la flamera.
Farçim amb la barreja de nata-fruites, tapem amb una capa de melindros, i posem al congelador
30 minuts abans de servir, treiem del congelador, desmotllem i decorem amb la resta de sucre i de fruites
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
970 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.