Pastis d'espinacs i pernil dolç
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grms. d'espinacs
- 200 grms. de pernil dolç
- 50 grms. de formatge ratllat
- 25 grms. de mantega
- 6 llenques de formatge cremos
- 6 llesques de pa de motlle
- 3 ous
- 1/4 de l. de llet
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Trinxem els espinacs i els coem amb la mantega a foc suau durant 10 minuts amb sal i un xic de pebre.
Folrrem un motlle allargat amb paper d'alumini i posem per ordre, 3 llesques de pa, la meitad dels espinacs, la mitad del pernil i de les llesques de formatge, fem una segona capa.
Batem els ous amb la llet i el formatge ratllat i un xic de sal, afegirem al motlle amb cura i deixarem reposar uns 20 minuts perque quedi tot ben impregnat.
Courem el pastis a forn mitja de 40 a 50 minuts.
Quant estigui tebi el desmotllem i el tallem a talls gruixuts
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3089 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.