Truita de ceba i tonyina
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 ous
- 1 llauna de tonyina de 125 grms (pot ser al natural o amb oli)
- 1 ceba mitjana tallada a plomes
- Sal
3 racions
Elaboració
Pelem la ceba,la tallem a plomes fines i la posem amb un xic de sal i unes gotes d'oli 2 minuts al microones, la pasem al colador i reservem.
Treiem tota l'aigua o l'oli de la tonyina.
Batem els ous amb un xic de sal, i posem la ceba i la tonyina, remenem be i deixem 5 minuts.
Posem unes gotes d'oli a la paella quant estigui calent i tirem els ous i cuallem la truita.
Es pot menjar freda o calenta , com mes agradi
15min
Notes
opcional, si pot afegir unes fulles d'alfabrega fresca picada, i donen frescor
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2219 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.