Truita de ceba i tonyina

Ingredients

  • 6 ous
  • 1 llauna de tonyina de 125 grms (pot ser al natural o amb oli)
  • 1 ceba mitjana tallada a plomes
  • Sal

3 racions

Elaboració

Pelem la ceba,la tallem a plomes fines i la posem amb un xic de sal i unes gotes d'oli 2 minuts al microones, la pasem al colador i reservem.
Treiem tota l'aigua o l'oli de la tonyina.
Batem els ous amb un xic de sal, i posem la ceba i la tonyina, remenem be i deixem 5 minuts.
Posem unes gotes d'oli a la paella quant estigui calent i tirem els ous i cuallem la truita.
Es pot menjar freda o calenta , com mes agradi

15min

Notes

opcional, si pot afegir unes fulles d'alfabrega fresca picada, i donen frescor


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2219 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: