Truita mediterranea
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 ous
- 1 alberginia gran
- 4 tomaquets tipus de pera (no portant tant aigua)
- 2 dents d'all
- Sal
- Oli
- 1 culleradeta de cafe d'orenga
4 racions
Elaboració
Tallem l'alberginia a rodanxes de dit, les posem a un colador amb un polsim de sal i sucre, deixem uns 15 minuts, les rentem i aixuguem amb paper de cuina.
Les fregim a la paella amb oli
Pelem i partim els tomaquets treiem les llavors els tallem a quarts, espolvorejem amb sal i sucre,aixuguem i els passem a la paella amb les alberginies, tallem a lamines els alls, afegim a la paella, donem unes voltes, tanquem el foc i posem l'orenga.
Batem els ous amb un xic de sal, i quallem la truita.
Es pot menjar freda o calenta, com mes agradi
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1267 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.