Llom de bacallà a la brasa o planxa amb escalivats
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per grill
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llom de bacallà d’uns 250g- 300 g
- Pebrot vermell i albergínia escalivats ( comprat fet, ja marques de qualitat i per un acompanyament , hi ha un bon estalvi de feina )
- Oli i sal
- All i julivert.
1 racions
Elaboració
-Deixeu el tall de llom de bacallà en remull un parell de dies. Tenim l’opció de comprar-lo al mercat per coure’l directament. Jo, he utilitzat aquesta opció. També es pot comprar congelat i el dia abans el treiem del congelador ( avui hi han congelats de molt bona qualitat )
-Prepareu unes bones brases i coeu el bacallà sobre unes graelles, amb un bon raig d'oli. TAMBÉ ES POT FER A LA PLANXA . Fer-lo a la brasa en un pis és complicat. Jo, l'he fet a la planxa.
-Saleu el tall de bacallà al gust i deixeu-lo a les brases fins que comenci a agafar un bonic color daurat.Uns 8 o 10 minuts.
- Fem una picada fina d'all i julivert.
-Com acompanyament una mica de pebrot vermell i albergínia escalivats.I posem sobre el bacallà la picada d'all i julivert.
-Queda molt bé sevir-lo en una pissarra en lloc d’un plat ( la ventatge és que pots calentar la pissarra i així el bacallà no es refreda tan ràpit ).
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2936 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.