Rossinyols amb patates emmascarades
Categoria:
Altres
Dieta: baixa en greixos
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de rossinyols
- 1,6 kg de patates
- 200 g de tall de botifarra negra
- 100 g de rostillons de cansalada
- 2 cullerades soperes d'all trinxat ben fi
- Alls
- Pebre
- Sal
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
-En una olla, es couen les patates amb poca aigua.
-Agafem una paella hi posem rostes de cansalada viada i les treiem deixant el suc . Uns 5 minuts.
-A la mateixa paella amb el suc que ha deixat la cansalada i posem per ofegar la botifarra negra i el trinxat d’alls que hem fet en un moment. Uns 10 minuts.
-Quan les patates són cuites, uns 20 minuts , s’escorren, les xafem i hi posem la botifarra negra ofegada. Rectifiquem de sal.
Com que les patates emmascarades les farem amb rossinyols ( bolets ) , es opcional posar-hi les rostes de cansalada o no . Si només fecim les patates les hi posariem i seria com un plat únic.
-Mentre feiem el procés anterior, en una paella amb una mica d’oli i all laminat , fem coure els rossinyols ( paella tapada ), que previament hem netegat amb el mínim d’aigua, anem remenant fins que no quedi aigua i quan són dauradets, llestos. Uns 10 minuts ( que no sumen en el temps total ).
-Emplatem posant les patates emmascarades al plat i els rossinyols per sobre. És boníssim menjar-ho barrejat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3282 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.