Delicies d'ànec en confit, sobre llit de patates a lo pobre
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llauna de delicies,( deu unitats )
- Patates a lo pobre,( les podeu trobar a les meves receptes)
- Conyac
5 racions
Utensilis
Cinc plats blancs de porcellana
Una espàtula metàlica plana
Una safata fonda, per anar al forn
Elaboració
Primerament, prepararem les patates a lo pobre com explico a les meves receptes, i un cop fetes les mantindrem calentes amb el forn apagat.
Mentre es couen les patates, agafarem les delicies d'ànec, les posem en una safata per anar al forn, les reguem amb un raig de conyac, tot aprofitant el seu propi greix, i les enfornem durant deu minuts a 180º, fins que són una mica rossetes, i les reservem damunt la planxa calenta.
Quan ja tenim les patates cuites, amb l'ajud d'una espàtula plana, fem un llit de patates en el centre de cada plat, i tot seguit posem damunt les patates dues delicies, en forma cap-i-cuades, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Les delicies d'ànec en confit, són les cuixetes de la part de l'ala de l'ànec, i les venen en llaunes de deu unitats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1430 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.