Espaguetis amb salsa de ceps , llagostins i parmesà
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Paquet de 250 g de pasta fresca (espaguetis en aquest cas).
- 6 Llagostins congelats.
- 1 Brik de crema de llet
- 2 Cullerades soperes de ceps secs en pols.
- 1 300gr de ceps congelats.
- 40 g de parmesà ratllat.
- Encenalls de parmesà.
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Utensilis
Túrmix per la salsa de ceps.
Elaboració
Saltegem els ceps, directament congelats, amb una mica de sal. Uns 10 minuts. Reservem.
Ja tinc els llagostins descongelats del dia anterior, els pelem traient el cap i la cua. En una paella amb una mica d’oli quan està ben calent,hi tirem els llagostins i els saltem entre 1 i 2 minuts.
Bullim la pasta fresca el temps que indica el fabricant en el paquet.Normalment,entre 8 i 12 minuts
En un cassó a foc mig, hi posem el brick de crema de llet, uns 40 gr de parmesà ratllat i els ceps en pols. Ho deixem reduir fins que vagi espessint. A continuació, hi afegim els bolets que havíem saltejat prèviament i amb el túrmix fem la salsa de ceps que quedi ben fina. Uns 2 minuts
Barregem molt bé, els espaguetis amb la salsa de ceps.
Emplatem:els espaguetis barrejats amb la salsa de ceps,3 llagostins per persona al costat i sobre, encenalls de parmesà.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1545 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.