Rogers o molls fregits amb pebrots del Padrón

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 Rogers frescos, entre petits i mitjans, que a la peixateria ens netegen sense treure el cap.
  • 1 Bossa de pebrots del Padrón.
  • Farina
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Sal gruixuda

1 racions

Elaboració

Pasem els rogers una mica per aigua i els eixugem.
Els enfarinem una mica.
En una paella, quan l’oli és molt calent, i tirem els rogers amb una mica de sal, fem un costat uns 3 minuts i l’altre 3 minuts més.
Els posem sobre paper de cuina , d’un costat i de l’altre, perquè no quedin massa oliosos. Els reservem.
En una altre paella amb l’oli calent i tirem els pebrots del Padrón nets i els anem remenant. Uns 5 minuts.
Els posem sobre paper de cuina perquè no quedin massa oliosos . Hi posem una mica de sal gruixuda.
Emplatem amb una teula de pissarra.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2960 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: