Rogers o molls fregits amb pebrots del Padrón
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 Rogers frescos, entre petits i mitjans, que a la peixateria ens netegen sense treure el cap.
- 1 Bossa de pebrots del Padrón.
- Farina
- Oli d’oliva
- Sal
- Sal gruixuda
1 racions
Elaboració
Pasem els rogers una mica per aigua i els eixugem.
Els enfarinem una mica.
En una paella, quan l’oli és molt calent, i tirem els rogers amb una mica de sal, fem un costat uns 3 minuts i l’altre 3 minuts més.
Els posem sobre paper de cuina , d’un costat i de l’altre, perquè no quedin massa oliosos. Els reservem.
En una altre paella amb l’oli calent i tirem els pebrots del Padrón nets i els anem remenant. Uns 5 minuts.
Els posem sobre paper de cuina perquè no quedin massa oliosos . Hi posem una mica de sal gruixuda.
Emplatem amb una teula de pissarra.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2960 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.