Crema d'espinacs frescos amb trossets de fruits secs torrats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Crema
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Bossa d’espinacs nets i frescos d'uns 500 g
- 1 ceba
- 1 Gra d'all
- Aigua
- 100 g de nata líquida (crema de llet) o de llet evaporada (més lleugera)
- Oli d’oliva
- Sal i pebre.
- Fruits secs torrats.
2 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
-Enrossim la ceba i el gra d’all picat en una olla amb una mica d'oli d'oliva. Són uns 15 minuts.
-Hi afagim els espinacs frescos , hi tirem sal i ho cobrim amb aigua.
-Deixem bullir uns 5 minuts.
-Una vegada cuits els espinacs, retirem part de l'aigua de la cocció, hi afegim la nata o crema de llet i batem amb la batedora elèctrica, fins que quedi una textura al nostre gust, més o menys líquida. Són entre 3 i 5 minuts.
-La crema l’acompanyem amb uns fruits secs torrats i tallats a trossets petits
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1090 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.