Molles de pa del pastor

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de pa dur però no massa dur ( d’un o dos dies abans )
  • 2 Cabeces d'alls
  • Xoriço
  • 250 g de cansalada grassa
  • Oli d'oliva
  • Aigua i sal

4 racions

Elaboració

-Per començar, trossegem en daus el pa dur, l’humitegem i l’apartem. Uns 10 minuts.
-Pelem els alls i els trossegem fins. El xoriço també el trossegem.
-En una paella posem la cansalada a sofregir fins que es dauri bé, uns 15 minuts i ho reservem.
-A la mateixa paella sense treure el greix oliós que ha deixat la cansalada, posem a sofregir els alls i el xoriço trossejats, uns 5 minuts.
-En una paella posem, la cansalada amb els alls i xoriço sofregit abans , i li afegim el pa que teníem reservat i anem desfent el pa en molles, al foc amb ajuda d'una forquilla per exemple.
-Deixem coure més o menys 1 hora, remenant bé i molt sovint, cap al final hi posem una mica de sal.
-Ja podem gaudir d'aquest ric plat .

1h 30min


Recepta de cuina de Molles de pa del pastor
Humitejant el pa
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Molles de pa del pastor
A mig fer. Remenant i remenant.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Molles de pa del pastor
Ja fetes i llestes per menjar,
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1906 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: