Conill lletó a la brasa amb escalivada i patata al caliu
Categoria:
Carns
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Conill lletó net d’uns 400 g
- Escalivada comprada feta.
- 1 patata
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Un bon carbó
1 racions
Elaboració
-Preparem una bona brasa amb un bon carbó. Quan està el punt, uns 15 minuts, repartim bé les brases. Si quan hi posem el conill s’encen, tirem al foc un grapat de sal.
-Salpebrem el conill lletó i el posem amb mitja patata amb pell a la brasa. L’anem girant sovint , hi posem una mica d’oli. Entre 5 i 10 minuts ( com hem fet una bona brasa ), ja el tenim fet.
-L’empletem sencer amb l’escalivada i la mitja patata al caliu.
La carn de conill lletó és deliciosa, tendra i saborosa, completament diferent del conill gran, té un paladar especialment característic.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2066 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.