Bol de cigrons, shitakes i cansalada

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 50 g de cigrons menuts comprats cuits al mercat.
  • 1 pot de conserva de shitakes ( bolet japonés que es pot cultivar )
  • 20 g de cansalada.
  • 200 ml de brou de carn comprat fet
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

-Tallem la cansalada a daus . Untem una paella amb oli, quan està ben calenta, hi tirem els daus de cansalada. Deixem uns 5 minuts. Reservem la cansalada i l’oli greixós que ha quedat a la paella.
-Obrim el pot de shitakes, agafem els que necessitem, els pasem per aigua i els escorrem bé. Tallem els més grossos, han de quedar trossos petits.
-A la paella on aviam reservat l’oli de coure la cansalada i saltegem els bolets amb una mica de sal. Anem remenant. Són uns 5 minuts.
-En un cassó i posem els 200 ml de brou de carn, el posem al foc ( foc baix ), quan està a punt de bullir i tirem tots els ingredients: cigrons, la cansalada fregida a daus, el trossos de shitakes saltejats . Deixem bullir tot junt , uns 2 minuts.
-Servim la barreja, en un bol amb un raig d’oli d’oliva.

15min


Recepta de cuina de Bol de cigrons, shitakes i cansalada
En el bol per degustar,
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1088 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: