Sorpresa de pasta fullada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 rotlle de pasta de full
- 3 peras
- 10 grms. de panses
- 20 grms. d'nous
- 10 grms. de pinyons
- 20 grms. de sucre
- 4 galetes maria
- 50 grms. de mantega
- Un polsim de canyella
8 racions
Elaboració
Remullem les panses amb aigua tebia uns 10 minuts, despres les assequem amb paper de cuina.
Pelem les peras i les tallem a daus , les passem a un bol afegim les panses, tots els fruits secs i les 4 galetes maria a trossos.
Desfem 40 grms. de mantega , l'afegim al bol i posem un xic de canyella.
Remenem be tot.
Sobre el marbre enfarinat extenem la pasta de full, al mig i posem tota la fruita i el tanquem.
El posem damunt de la bandeja del forn folrada de paper vegetal.
El pintem pel damunt amb mantega desfeta i espolvorejem de sucre.
El posem al forn tal com diu la pasta fullada, fins que estigui cuit.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1339 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.