Arròs de bolets amb llagostins de St. Carles de la Ràpita
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 8 Llagostins frescos de St.Carles de la Ràpita.
- 400 g d’arròs del Delta
- 200 g de ceps o altres bolets ( barreja )
Per el brou de pollastre:
- 2 Cebes
- 1 Carcassa de pollastre
- 1 Tros d'ós de pernil
- 1 Branca d'api
- 2 Porros
- 2 Pastanagues
- 1 Manat d'alls
- 150 ml. de vi blanc
Per el sofregit:
- 1 Ceba
- 4 Grans d'all
- Salsa de tomàquet
- Oli d'oliva
- 100 ml. de vi ranci
4 racions
Elaboració
Per fer el brou de pollastre:
-Netegem i tallem tots els ingredients. Ho posem a una olla amb 1 litre d'aigua i ho deixem bullir durant 2h 30m - 3h. Ho colem, provem de sabor i rectifiquem de sal si cal. Ho deixem a l'olla reduint a foc mig.
El temps de fer el brou no el poso en el temps d’elaboració, doncs el podem comprar fet.
Per fer el sofregit:
-Fem el sofregit amb l'all, la ceba i l'oli. Li aboquem el vi i deixem reduir uns minuts. Afegim la salsa de tomàquet i ho deixem fins que aconseguim un sofregit una mica consistent. Uns 20 minuts.
Per fer l’arròs:
-Per preparar l'arròs comencem saltejants els ceps i els llagostins en una paella amb oli d'oliva. Reservem els llagostins.
-Deixem els ceps a la paella on aboquem el sofregit, l'arròs i el caldo. Ho deixem 5 minuts a foc fort.
-Un cop passats els 5 minuts abaixem la temperatura i anem remenant. Li anem abocant més líquid poc a poc conforme es vagi quedant sense suc.
-Al cap d'uns 20 minuts quan l'arrós ja està cuit però encara menté una mica "el dente", parem el foc. Quan falten 5 minuts hi posem els llagostins.
-Ja està llest per servir.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2928 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.