Ous de reig saltejats amb botifarra negra

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g d’ous de reig
  • 1 Botifarra negra
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Rentem els ous de reig amb un drap humit i bufant fort.
Tallem a trossos els ous de reig
Tallem la botifarra negra a trossos.
En una paella amb una mica d’oli, hi tirem els trossos d’ou de reig i de botifarra negra. Ho salem una mica. Deixem coure un 15 minuts.
Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Ous de reig saltejats amb botifarra negra
En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: