Rap a la mostassa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Cua de rap d’uns 1.500 g neta
  • 2 Cebes mitjanes
  • 1 Pastanaga
  • 1 Pot de mostassa a l’antiga (amb gra)
  • 1 Pot de crema de llet de 200 cl
  • Mantega
  • Oli d’oliva
  • Vi blanc
  • Sal

4 racions

Elaboració

Posem les cebes tallades ben picades i la pastanaga tallada a rodanxes,a fregir amb una mica de mantega i sal.
Una vegada fet, ho retirem.
Tallem la cua de rap a trossos i els salem una mica.
Afegim una mica d’oli a la mateixa cassola i coem el rap tallat a trossos i sense espines. Uns 5 minuts.
Un cop cuit el rap, hi afegim la ceba i per sobre ¾ del pot de la mostassa, també hi posem una mica de crema de llet i mig got de vi blanc.
Mirem si està bé de sal i segons procedim a posar-ni una mica més o no.
Remenem bé, fins que quedi tot ben lligat. Té de quedar com una salsa amb els trossos de rap.
Deixem fer xup-xup , uns 5 minuts més.
Es pot acompanyar amb patates a rodanxes fetes al forn (opcional).

20min


Recepta de cuina de Rap a la mostassa

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2521 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: