Calamars farcits de gambetes amb rissoto d'arròs

Ingredients

  • 6 Calamars de mida petita.
  • 100-150 g de gambes pelades petites.
  • Una ceba
  • 3 tomàquets madurs
  • 2 alls i julivert
  • Brou de peix (1/2 litre aprox,)
  • Una tros de xocolata negra.
  • Oli d'oliva.
  • Olives negres sense pinyol.
  • Un pebrot verd.
  • 2 Ous durs.
  • Arroç
  • Una grapat de bolets variats.

2 racions

Elaboració

Un cop nets els calamars,en separem les potes, i les triturem junt amb les ous durs i unes quantes gambes , fent una pasta fina. Barregem aquesta pasta fina amb unes quantes olives negres filetejades i amb la resta de gambes senceres. Omplim els calamars amb aquesta barreja, i els tanquem amb un escuradents.
En una cassola de fang, fem un sofregit amb la ceba, el pebrot, l'all, i quan estigui la ceba gairabé cuita, hi afegim els tomàquets ratllats i hi desfem el tros de xocolata negra.Un parell de minuts desprès, hi afegim a la cassola els calamars i el brou de peix, amb compte de no rebentar-los al moure'ls. Deixem fer el xup xup, fins que els calamars estiguin cuits girant-los de tant en tant.
Bullim l'arròs, una tassa de cafè per persona, i en una paella fregim uns quants bolets tallats a trossos petits, amb una mica d'all i julivert. Un cop cuit, ho barregem amb l'arròs i amb la mateixa tassa de mesurar muntem un flam amb el rissotto a un costat del plat. Col·loquem els calamars al costat, afegint sobre l'arròs una mica de sofregit. Jo retiro els escuradents dels calamars. Hi ha qui els deixa perquè cadascú se'ls tregui.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2437 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: