Bacallà fregit amb salsa de tomàquet
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Lloms de bacallà dessalats i rehidratats, no massa grans.
- Farina
- 1 Pot de tomàquet fregit casolà
- Oli d’oliva
- Sal
1 racions
Elaboració
Enfarinem els lloms de bacallà. En una paella, hi posem oli una mica abundant (perquè no s’enganxi el bacallà).
Quan l’oli està ben calent , hi posem el bacallà (sense salar-lo) i el deixem coure uns 15 minuts en total.
Mentre es cou li donen unes 4 voltes. El treiem de la paella i l’assequem amb paper de cuina mateix, perquè no quedi massa oliós. El reservem.
En la mateixa paella, traient oli, hi posem la salsa de tomàquet amb una mica de sal i deixem coure uns 2 minuts (el tomàquet l’hem comprat fregit).
En un plat, hi posem els lloms de bacallà i al costat, la salsa de tomàquet. Ja es pot servir.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7906 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.