Sardines a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una dotzena de sardines fresques, que a la peixataria ens netegen per fer a la planxa.
  • 3 Dents d'all
  • Oli d'oliva
  • 1 Bossa de ruca (per acompanyament)
  • 2 o 3 Tomàquets petits (per acompanyament)
  • Sal

2 racions

Elaboració

Agafem els dents d'all, els pelem i rentem. Els posem en un morter i els aixafem bé.
Hi aboquem un bon raig d'oli d'oliva i ho deixem reposar uns 5 minuts
Mentre, rentem bé les sardines i les deixem en un colador per a quedin ben escorregudes.
Anem sucant les sardines en l'oli macerat amb all i les col•loquem a la planxa ben calenta (sense oli), amb una mica de sal.
Les posem en un plat (unes 6 per persona) i les acompanyem amb ruca i tomàquet partit pel mig.
Ja podem servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Sardines a la planxa
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4073 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: