Truita de riu farcida de cansalada viada amb espàrrecs verds
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Truita de riu que a la peixateria ens netegen d’espines i obren pel mig per poder-la farcir (com dos filets)
- 1 Pot d’espàrrecs verds de qualitat i grossets
- 2 Llotges de cansalada viada
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Julivert
1 racions
Elaboració
En una paella, hi posem les dues llotges de cansalada viada. Deixem coure 1 minut per costat. Les reservem.
Mentre, piquem molt bé el julivert.
Agafem la truita de riu, la salpebrem i la farcim amb les dues llotges de cansalada viada, la posem a la mateixa paella amb una mica d’oli (molt poc doncs la cansalada viada ha deixat el seu suc del greix) i deixem coure 3 minuts per costat. La girem una vegada amb cura perquè no surti la cansalada. Abans de que estigui cuita, hi tirem una mica de julivert ben picat.
Reservem la truita de riu farcida.
En la mateixa paella, hi posem 4 o 5 espàrrecs verds amb una mica de sal i els deixem coure 30 segons per costat.
En un plat, hi posem la truita de riu farcida i els espàrrecs.
Ja es pot servir.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1043 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.