Steak tartar de vedella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 - 200 gr de Carn picada de vedella (per persona)
  • 1 Rovell d'ou (per persona)
  • 1 Ceba petita
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Mostassa de Dijon
  • Tabasco
  • Salsa Perrins
  • Tàperes
  • Torradetes
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

És important que la carn sigui de bona qualitat i només estigui picada una vegada, ho dic perquè hi ha carnisseries que la passen dues vegades i queda molt pastosa.
S'ha d'elaborar gairebé al moment de menjar-ho, ja que els condiments tendeixen a ennegrir la carn.

Dit això, comencem:

Piquem molt petita la ceba i la posem en un bol gran.
Hi afegim el rovell d'ou, sal, pebre i una cullerada de postre de mostassa, dues de salsa Perrins, mitja de tabasco i les tàperes.
Remenem aquesta mena de salsa i hi afegim la carn de vedella.
Ho barregem tot i provem que no hi falti una mica d'algun condiment.
Es serveix amb torradetes.

15min


Recepta de cuina de Steak tartar de vedella
En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1608 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: