Steak tartar de vedella
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 - 200 gr de Carn picada de vedella (per persona)
- 1 Rovell d'ou (per persona)
- 1 Ceba petita
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Mostassa de Dijon
- Tabasco
- Salsa Perrins
- Tàperes
- Torradetes
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
És important que la carn sigui de bona qualitat i només estigui picada una vegada, ho dic perquè hi ha carnisseries que la passen dues vegades i queda molt pastosa.
S'ha d'elaborar gairebé al moment de menjar-ho, ja que els condiments tendeixen a ennegrir la carn.
Dit això, comencem:
Piquem molt petita la ceba i la posem en un bol gran.
Hi afegim el rovell d'ou, sal, pebre i una cullerada de postre de mostassa, dues de salsa Perrins, mitja de tabasco i les tàperes.
Remenem aquesta mena de salsa i hi afegim la carn de vedella.
Ho barregem tot i provem que no hi falti una mica d'algun condiment.
Es serveix amb torradetes.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1608 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.