Ous fregits amb gules i patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una safata de gules fresques o congelades
  • 2 Patates petites o una de mitjana
  • 2 Ous de pagès
  • Un gra d'all
  • Una mica de pebre vermell de la Vera
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una mica de pastilla de brou
  • 1 Bitxo (opcional)

1 racions

Elaboració

Pelem i tallem les patates a làmines fines, les salem, hi afegim el pebre vermell i un rajolí d'oli d'oliva. Ho barregem tot. Ho fiquem al microones a màxima potència uns 6 minuts (depèn del microones), fins que estiguin fetes.
En una paella, fregim l'all picat en una cullerada d'oli, amb el bitxo si ho desitgeu, hi afegim la mica de pastilla, deixem que es dissolgui en l'oli i hi tirem les gules (si són congelades, descongelar prèviament), ho remenem 1 minut , ho tirem a sobre de les patates.
Fregim els ous, procurant que quedi el rovell poc fet, els col.loquem sobre de les patates i les gules.
Si ho preferiu, les patates les podeu fregir a la paella i, després seguir la resta dels passos.
En el plat els ous es solen trencar i barrejar-ho tot.

20min


Recepta de cuina de Ous fregits amb gules i patates

En el plat per degustar-los.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2428 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: