Crema de carbassa amb foie mi-cuit
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Rodanxa de carbassa de 400 g
- 1 Patata gran
- 2 Pastanagues
- 1 Porro
- Sal
- Oli d'oliva
- Foie mi-cuit
2 racions
Elaboració
Posem cinc gots d'aigua a coure en una cassola.
Tallem la rodanxa de carbassa per la meitat, la pelem i tallem primer a tires i després a daus.
Retirem la part inferior i superior de les pastanagues, les pelem i tallem en rodanxes d'un centímetre.
Netegem el porro, en reservem un tros i tallem la resta en rodanxes.
Pelem la patata i la trossegem com per cuinar.
Posem totes les verdures a la cassola, hi afegim dues cullerades d'oli i sal (1/2 culleradeta) . Tapem la cassola i deixem coure durant 25 minuts a foc mitjà.
Quan emplatem, hi posem unes rodanxes de foie mi-cuit i un rajolí d'oli d'oliva.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1427 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.