Farcellets de col farcits amb botifarra negra i bolets, amb salsa de vermut de Reus
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze fulles de col sense el tronc
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Salsa de vermut de Reus
- La part blanca de quatre porros
- Una botifarra negra de perol
- Un pot de barreja de bolets de 500 grams
- Tres ous
- Farina
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una cassola fonda
Un aranya de filferro
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem la salsa de vermut com explico a la meva recepta i la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en una cassola fonda amb aigua i sal, escaldem les fulles de col sense la part del tronc. Quan són mig cuites, les traiem, les posem ben planes damunt un drap blanc de cotó i les reservem. A continuació, en un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els porros picolats junt amb la botifarra negra esparracada i el bolets salpebrats.
Un cop tot el conjunt ja és ben cuit, ho picolem amb l'ajud d'un ganivet i ho reservem.
Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet, retallem les fulles de col de forma rectangular, i les farcim amb la farsa que tenim preparada.
A continuació ho emboliquem com si fossin uns canalons, pleguem les puntes, el passem per farina i els ous batuts, i ho fregim en una paella amb oli d'oliva.
Un cop fregits, els posem a la safata de porcellana en línia recta i els cobrim amb la salsa de vermut, i ja els podrem servir a la taula, com aperitiu.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels farcellets de col Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2419 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.