Tripa amb cigrons, botifarra negra i xoriço
Ingredients
- 200 g de tripa comprada bullida, neta i tallada
- 180 g de cigrons comprats a granel cuits.
- 1 Botifarra negra petita
- 1 Xoriço petit
- Brou de verdures casolà
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre vermell picant
Pel sofregit:
- 3 Tomàquets madurs
- 1 Branqueta d’api
- 1 Ceba mitjana
- Oli d’oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
En una paella amb una mica d’oli, fem el sofregit. Tallem l’api a trossets, la ceba ben picada i els tomàquets a trossos. Ho posem a la paella amb una mica de sal. Deixem coure uns 20 minuts.
Ho passem tot per la batedora elèctrica. Ho reservem.
Mentre s’està fent el sofregit, tallem la botifarra negra I el xoriço a rodanxes i en una paella amb una mica d’oli, ho saltem uns 5 minuts. Ho reservem amb l’oli.
En una olla, hi posem la tripa amb el brou de verdures i el sofregit. Deixem coure uns 35 minuts a foc baix. Hi incorporem els cigrons i una mica de pebre vermell picant. Deixem coure uns 15 minuts tot junt. Finalment, hi posem la botifarra negra amb el xoriço i l’oli que hem fet servir quan ho hem saltat. Deixem coure tot junt uns 10 minuts.
Ja es pot servir.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2309 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.