Amanida de quinoa, fruites i formatge blau amb vinagreta balsàmica
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g de quinoa
- 1 Bossa de barreja d'enciams i altres
- Tomàquets cirera
- Fresons
- 1 Poma
- 70 g de Formatge blau
- Aigua
- Sal
Per la vinagreta:
- Vinagre balsàmic
- Sal
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
En una olla amb aigua i una mica de sal, hi posem la quinoa i la deixem coure uns 15 minuts. la resevem. Netegem i tallem petit els diferents tipus d'enciams i herbes . Tallem la poma allargada i fina . Tallem per la meitat els tomàquets cirera i fresons. Tallem a trossets el formatge blau. Agafem un bol i hi tirem tots els ingredients. Ho remenem bé.
Fem la vinagreta: en un morter barregem bé el vinagre balsàmic, una mica de sal i l'oli d'oliva.
Tirem la vinagreta en el bol on tenim tots els ingredients de l'amanida i ho barregem tot bé. . Ja es pot servir.
30min
Etiquetes: Amanides Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4852 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.