Bacallà amb salsa de tomàquet natural

Ingredients

  • 8 Talls de morro o llom de bacallà dessalat (1Kg, aproximadament)
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sal

Per a la salsa de tomàquet :

  • Un pot de tomàquet natural triturat de 500 g
  • 1 Ceba petita ratllada
  • 1 o 2 Dents d'all
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

4 racions

Elaboració

De la salsa de tomàquet:

Posem una cassola al foc amb oli d'oliva, enrossim la ceba i els alls picats, hi afegim el tomàquet triturat i una mica de sal. Ho remenem a foc mig fins i deixem coure uns 25 minuts , fins que la salsa es torni espessa. La tastem i retirem del foc. Si el gust és àcid, hi afegim una mica de sucre.

Del bacallà:

Deixem el bacallà dins d'una escorredora amb la pell a la part de dalt perquè vagi perdent l'excés d'aigua. Sequem els talls de bacallà amb paper de cuina. Mentre, s’està fent la salsa de tomàquet , quan queden uns 10 minuts per està acabada, enfarinem el bacallà una mica. El fregim per totes les cares en una paella amb oli d'oliva ben calent fins que els talls siguin rossos. Uns 5 minuts per costat. Traiem els talls fregits, els sequem amb paper de cuina perquè no quedin massa oliosos. Així, escurcem el temps total d’elaboració del plat.

Per acabar el plat:

Posem en un plat , dos talls de bacallà per persona i al costat la salsa de tomàquet. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Bacallà amb salsa de tomàquet natural
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4857 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: