Patates enmascarades amb ou ferrat
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Ous de pagès
- 4 Patates mitjanes
- 1 Botifarra negra
- Oli d’oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Pelem les patates i les tallem a daus. En una olla amb una mica de sal hi posem aigua i les patates. Deixem coure uns 25 minuts.
Mentre, traiem la pell de la botifarra negra i l’esmicolem bé. La reservem.
Xafem les patates amb una forquilla. En un bol, barregem les patates xafades amb la botifarra negra esmicolada. Hi posem una mica de sal.
Saltem la barreja , en una paella amb una mica d’oli . Uns 4 minuts.
En una paella fem dos ous ferrats (en una de les meves receptes, dic com fer bé un ou ferrat).
Agafem un motlle circular, el posem en un plat i l’omplim de la barreja de patata i botifarra negra. Desmotllem i sobre hi posem un ou ferrat. Ja es pot servir. Per menjar-ho, el millor és barrejar-ho tot.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3285 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.