Bacallà amb patates i salsa d’alls tendres

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Tall de bacallà d’uns 200 g dessalat
  • 1 Patata mitjana
  • 1 Manat d'alls tendres
  • 1/4 l de brou d'aviram
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

De la patata:

Pelem la patata, la netegem i la tallem a daus. En una olla amb aigua i una mica de sal la posem a bullir uns 15 minuts.

De la salsa d’alls tendres:

Posem oli d'oliva en una cassola i hi ofeguem els alls tendres picats, que prèviament hem cremat sense pell.
Hi incorporem sal i el brou d'aviram, i ho deixem bullir uns 5 minuts. Ho triturem amb la batedora elèctrica i ja tenim la salsa.

Del bacallà:

Preescalfem el forn a 180 graus. En una safata de forn i posem oli, el bacallà i una mica de sal. Deixem coure uns 15 minuts.

Per acabar el plat:

En una cassola, hi posem el bacallà, les patates i la salsa d’alls tendres, deixem que faci xup xup tot junt, a foc baix, uns 5 minuts. Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Bacallà amb patates i salsa d’alls tendres
El plat acabat a la cassola.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bacallà amb patates i salsa d’alls tendres
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Mònica Borràs Villaró diu:
La vaig cuinar ahir, i va agradar molt. Gràcies!
Mònica Borràs Villaró diu:
La vaig cuinar ahir, i va agradar molt. Gràcies!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: