Bacallà amb patates i salsa d’alls tendres
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- 1 Tall de bacallà d’uns 200 g dessalat
- 1 Patata mitjana
- 1 Manat d'alls tendres
- 1/4 l de brou d'aviram
- Oli d’oliva
- Sal
1 racions
Elaboració
De la patata:
Pelem la patata, la netegem i la tallem a daus. En una olla amb aigua i una mica de sal la posem a bullir uns 15 minuts.
De la salsa d’alls tendres:
Posem oli d'oliva en una cassola i hi ofeguem els alls tendres picats, que prèviament hem cremat sense pell.
Hi incorporem sal i el brou d'aviram, i ho deixem bullir uns 5 minuts. Ho triturem amb la batedora elèctrica i ja tenim la salsa.
Del bacallà:
Preescalfem el forn a 180 graus. En una safata de forn i posem oli, el bacallà i una mica de sal. Deixem coure uns 15 minuts.
Per acabar el plat:
En una cassola, hi posem el bacallà, les patates i la salsa d’alls tendres, deixem que faci xup xup tot junt, a foc baix, uns 5 minuts. Ja es pot servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3155 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.