Peix llimona o seriola a la maionesa
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Peix llimona o seriola d'entre 150 i 200 g
- 1 Ou
- Un raig d'oli d'oliva
- Un gra d'all
- 1 Branqueta de julivert molt picat
- 1 Llimona
- Sal
1 racions
Elaboració
De la maionesa:
Passem pel morter l'all fins a aconseguir liquar-lo . Preparem la maionesa amb ou i oli d'oliva .Una vegada obtinguda, li hem anat afegint llimona, li afegim l'all liquat, el julivert molt picat i sal. La reservem.
Del peix:
Un cop net el peix, li posem una mica de sal i en una planxa amb una mica d'oli, quan està ben calenta, hi posem el peix fins que estigui fet al nostre gust.
Per acabar:
El traiem i posem en plat amb la maionesa. El servim immediatament, perquè estigui calent.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3891 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.