Calet o besuc de la piga negra a la planxa
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Calet d'uns 600 g fresc d'Arenys, que a la peixateria ens han netejat traient les vísceres i escates però no el cap.
- 2 Escamarlans frescos
- Pebre negre mòlt
- Sal
- Oli d'oliva
1 racions
Elaboració
Salpebrem el calet i perquè no s'enganxi amb ajuda d'un pincell, l’untem bé d’oli per davant i per darrere. Afegim una mica d’oli a la planxa i el repartim bé. Quan la planxa estigui ben calenta, hi posem el peix cap per avall amb la pell cap amunt i el deixem fins que quedi daurat, uns 15 minuts, i quedi ben segellat, així al posar-lo del costat de la pell, no quedarà ressec. Li donem la volta i el deixem fer d'aquest costat, uns 15 minuts més. Quan faltin uns 3 minuts, hi posem els escamarlans partits per la meitat. Ja es pot servir el calet acompanyat dels escamarlans.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.