Llamàntol a l’estil coreà
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Llamàntols vius
- 6 Dents d’all
- 2 Cebes petites
- Pebre vermell picant
- Mantega
8 racions
Elaboració
Netegem els llamàntols sota l’aixeta.
Com són vius els matem a cops de mà de morter.
Amb un ganivet els tallem a trossos menys les pinces grosses.
Pelem, netegem i tallem ben petites les cebes i laminem els dents d’all.
Untem una cassola amb mantega. Hi posem la ceba i deixem coure a foc lent uns 30 minuts.
Uns 8 minuts abans, hi posem els alls laminats i el pebre vermell picant.
Hi posem els llamàntols trossejats i deixem coure fins que es tornin vermells , uns 3 minuts, amb la cassola tapada.
Ho remenem bé un parell de vegades.
Ja es pot servir el plat.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.