Bacallà fresc guisat al forn amb fumet
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 Bacallà fresc d’uns 500 g que a la peixateria ens netegen d’espines
- 4 Tomàquets madurs petits
- 1 Ceba mitjana
- 1/2 Litre de fumet casolà
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Llavors de comí
- 1 Gotet de vi blanc sec
- 1 Llimona
2 racions
Elaboració
Posem en una safata de forn un raig d’oli, un raig de vi blanc i fumet.
Al damunt, hi posem els tomàquets partits per la meitat, i la ceba tallada a grills.
Ho salpebrem i hi posem llavors de comí.
Ho posem al forn a 180-200 graus, si pot ser amb l’escalfor a sota i amb ventilador, durant uns 20 minuts.
Passats uns 10 minuts, mirem si hi hem d’afegir més fumet I procedim en funció.
Ja es pot servir el plat: bacallà, tomàquets, ceba i un tros de llimona, amb el suc que ha deixat al fer-lo.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5917 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.