Bacallà fresc guisat al forn amb fumet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 Bacallà fresc d’uns 500 g que a la peixateria ens netegen d’espines
  • 4 Tomàquets madurs petits
  • 1 Ceba mitjana
  • 1/2 Litre de fumet casolà
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Llavors de comí
  • 1 Gotet de vi blanc sec
  • 1 Llimona

2 racions

Elaboració

Posem en una safata de forn un raig d’oli, un raig de vi blanc i fumet.
Al damunt, hi posem els tomàquets partits per la meitat, i la ceba tallada a grills.
Ho salpebrem i hi posem llavors de comí.
Ho posem al forn a 180-200 graus, si pot ser amb l’escalfor a sota i amb ventilador, durant uns 20 minuts.
Passats uns 10 minuts, mirem si hi hem d’afegir més fumet I procedim en funció.
Ja es pot servir el plat: bacallà, tomàquets, ceba i un tros de llimona, amb el suc que ha deixat al fer-lo.

30min


Recepta de cuina de Bacallà fresc guisat al forn amb fumet
Bacallà fresc guisat al forn amb fumet.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5912 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Josep Ramon Arques Rovira diu:
El bacallà quan s'ha de ficar al començament o quan la ceba i el tomaquet estan fets?
Jordi Garcia Miguel diu:
Quan la ceba i els tomàquets estan fets.

Salut,

Jordi
Unkas Joblander diu:
Quanta estona deixes el bacalla?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: