Rotllet de pollastre desossat i farcit

Ingredients

  • 2 Cuixes de pollastre, que a la carnisseria ens desossen i emplenen amb: 30 g de carn de porc picada, 50 g de pernil dolç tallat petit , olives sense pinyol partides i 30 g de cansalada viada a trossos. Tanquen el pollastre i el lliguen. Queda com un rotllet farcit, tancat i lligat.
  • 1 Pastanaga
  • 1 Ceba
  • 1 Tomàquet madur
  • 1 Gotet de brandi
  • 1/2 Copa de cava
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 180°. En una safata, hi posem el pollastre amb un bon raig d’oli.
El deixem daurar uns 10 minuts, per totes dues bandes.
Hi afegim la pastanaga, el tomàquet i la ceba. Tot seguit la copa de brandi.
Ho deixem coure uns 10 minuts.
A continuació, hi afegim el cava.
Deixem coure , uns 10 minuts més. En aquest temps girem el pollastre un parell de vegades.
Traiem la safata del forn i sensa tallar-lo, ja el podem servir. Únicament, traiem el fil de lligar-lo.
Aquesta és la recepta que m’agrada. Sense salsa.
Opcional : Agafem la pastanaga, el tomàquet i la ceba.
Ho passem pel túrmix amb una cullerada de Maizena que haurem desfet amb una tasseta d’aigua freda.
La salsa ha de quedar brillant i gelatinosa.
Quan el pollastre sigui fred, el tallem a rodanxes.
Hi posem una mica de salsa per sobre de les rodanxes de pollastre.

35min


Recepta de cuina de Rotllet de pollastre desossat i farcit
Rotllet de pollastre desossat i farcit.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Rotllet de pollastre desossat i farcit
Detall rotllet de pollastre desossat i farcit.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Rotllet de pollastre desossat i farcit
Detall rotllet de pollastre desossat i farcit.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2330 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: