Papillote de salmó amb verdures/hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Talls de salmó
  • 1 Tall de pebrot vermell
  • 1 Tall de pebrot verd
  • 1 Tomàquet
  • 1 Pastanaga
  • 1 Ceba
  • 1 Llimona
  • Farigola
  • Paper d’alumini
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Un raig d’oli d’oliva

2 racions

Elaboració

Tallem les verdures/hortalisses en juliana, palets ben fins, excepte el tomàquet, la ceba i la llimona que els tallarem en rodanxes.
Col.loquem en el paper d’alumini primer de tot les rodanxes de ceba i les de tomàquet, a sobre el salmó, salpebrat i amb una mica de farigola.
A continuació, la llimona perquè el salmó agafi força gust, i dalt de tot les verdures/hortalisses.
Hi tirem la farigola. També hi posarem un raig d’oli d’oliva.
Tanquem molt bé el paquet i ho posem al forn durant uns 15-20 minuts a 180° (pre-escalfat).
Un cop traiem el paquet del forn hi podem tirar un raig d’oli d’oliva.
Ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Papillote de salmó amb verdures/hortalisses

Papillote de salmó amb verdures/hortalisses.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: