Bacallà a la mexicana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g de Bacallà dessalat
  • 1 Ceba gran picada
  • 6 Alls
  • Tàperes
  • Olives verdes sense os
  • Julivert picat
  • Oli d'oliva
  • 1 Kg de Tomàquets madurs per a la salsa
  • 400 g de Patates petites
  • “Chiles” en vinagre
  • 200 ml d'Aigua o brou de bacallà
  • Pebrots escalivats vermells de conserva casolana
  • Sal
  • Pebre

6 racions

Elaboració

Piquem la ceba i els alls.
Posem a coure les patates en aigua amb sal fins que estiguin tendres, un cop fetes i fredes, els traiem la pell i les deixem senceres.
Piquem el julivert ben fi.
Coem els tomàquets madurs. Els pelem i traiem les llavors.
Els posem a la batedora sense aigua amb un gra d'all per fer la salsa. La colem i reservem.
En una cassola, posem l'oli i la ceba.
Quan la ceba està a punt, hi afegim els alls picats, es deixa un moment i hi afegim la salsa i l'aigua o brou de bacallà, ho salpebrem i deixem que espesseixi.
Afegim el julivert i el bacallà esmicolat i ho barregem molt bé.
Afegim les olives, les tàperes i els pebrots a trossets, finalment les patates.
Rectifiquem de sal i ho tornem a barrejar. Ho deixem 5 minuts en el foc i ho decorem amb els “chiles”.
Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Bacallà a la mexicana
Bacallà a la mexicana.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1435 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: