Amanida de favetes petites amb bacallà esqueixat, i vinagreta de verduretes amb mongetes de Santa Pau
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vinagreta de verduretes (la trobareu a les meves receptes)
- 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
- 500 grams de favetes petites congelades
- Aigua
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- Sal
- 100 grams de mongetes de Santa Pau cuites
- Un manat de porradell
5 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Un cassó gran
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Una escorredora
Elaboració
Primerament, deixem el bacallà a dessalar en aigua d'un dia per altre.
A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i un cop feta la fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, en un cassó amb: aigua, sal, una branca d'api, i mitja ceba, posem a coure les favetes fins que estan cuites al "dente", les escorrem i les afegim en el bol amb la vinagreta.
Seguidament, un cop dessalat el bacallà, l'esqueixem i l'afegim en el bol juntament amb els altres ingredients.
Per acabar la recepta, ho remenem tot ben remenat, ho repartim en la safata de porcellana blanca, ho espolsem amb porradell picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Amanides de primavera Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4612 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.