Galeres a la graella
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 25 galeres de mida gran
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
5 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Cinc plats plans
Unes pinces per la graella
Elaboració
Primerament, agafem les galeres i les posem de cara amunt salpebrades, damunt la graella, i de tant en tant les anem girant amb l'ajud de les pinces, fins que ja les tenim cuites al nostre gust. Tot seguit, les posem ben col·locades en la safata, les reguem amb un raig d'oli d'oliva, i ja les podrem servir a taula, acompanyades de cinc plats per servir-se.
45min
Etiquetes: Cuina marinera La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1417 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.