Pagre a la planxa amb salsa d'herbes aromàtiques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Pagres d'uns 400 g cadascun, que a la peixateria ens fan 4 filets sense espines
  • Salsa feta amb herbes aromàtiques fresques: sàlvia, alfàbrega, orenga, coliandre,..també un all.
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

2 racions

Elaboració

De la salsa d'herbes aromàtiques:

Piquem molt bé totes les herbes i l'all.
En el got de la batedora, hi posem les herbes amb l'all i hi anem tirant l'oli a poc a poc, fins obtenir la salsa.
Ha de quedar una salsa fina i una mica espesa.

Cocció del peix:

Posem una planxa/paella, al foc i quan estigui ben calenta, hi posem els filets de pagre, amb una mica de sal.
Primer la pell cap avall i anem girant els filets.
Hi posem la salsa per sobre en els dos costats
Deixem coure màxim 4 minuts per costat.
Ho traiem del foc.

Per emplatar:

Posem el peix en una plàtera i ho reguem amb una mica més de salsa d'herbes.
Ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Pagre a la planxa amb salsa d'herbes aromàtiques

Els filets de pagre acabats de posar a la paella.

Recepta de cuina de Pagre a la planxa amb salsa d'herbes aromàtiques

Els filets de pagre quasi cuits.

Recepta de cuina de Pagre a la planxa amb salsa d'herbes aromàtiques

Els filets de pagre en el plat per degustar-los.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2814 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: