
Pagre a la planxa amb salsa d'herbes aromàtiques
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 Pagres d'uns 400 g cadascun, que a la peixateria ens fan 4 filets sense espines
- Salsa feta amb herbes aromàtiques fresques: sàlvia, alfàbrega, orenga, coliandre,..també un all.
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
2 racions
Elaboració
De la salsa d'herbes aromàtiques:
Piquem molt bé totes les herbes i l'all.
En el got de la batedora, hi posem les herbes amb l'all i hi anem tirant l'oli a poc a poc, fins obtenir la salsa.
Ha de quedar una salsa fina i una mica espesa.
Cocció del peix:
Posem una planxa/paella, al foc i quan estigui ben calenta, hi posem els filets de pagre, amb una mica de sal.
Primer la pell cap avall i anem girant els filets.
Hi posem la salsa per sobre en els dos costats
Deixem coure màxim 4 minuts per costat.
Ho traiem del foc.
Per emplatar:
Posem el peix en una plàtera i ho reguem amb una mica més de salsa d'herbes.
Ja es pot servir.
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2814 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.