Arròs caldós d'escamarlans, calamarsets i musclos
Ingredients
- 100 g d’Arròs bomba per persona
- 4 Escamarlans
- 1 Ceba picada o ratllada (mitjana i, si és petita, 2)
- 1 All picat
- 1 Culleradeta de julivert picat
- 1 Tomàquet ratllat
- 8 Calamarsets o 2 sípies mitjanes o 2 calamars (tallats a dauets)
- Un grapat musclos (8 i 4, aproximadament)
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre mòlt
- 1 litre de Fumet de peix
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, saltem els escamarlans i els calamarsets i els retirem.
Hi afegim l’all picat (que no arribi a enfosquir-se) i, tot seguit, el julivert.
Posem la ceba a coure lentament.
Hi afegim el tomàquet i ho deixem concentrar.
Tirem l’arròs i ho remenem.
Ho mullem amb el fumet i ho salpebrem.
Deixem bullir 10 minuts; a mitja cocció, i hi afegim els musclos.
Incorporem els escamarlans i els calamarsets.
Ho retirem del foc, rectifiquem de sal i, ho deixem reposar 2 minuts.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4647 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.