Arròs caldós d'escamarlans, calamarsets i musclos

Ingredients

  • 100 g d’Arròs bomba per persona
  • 4 Escamarlans
  • 1 Ceba picada o ratllada (mitjana i, si és petita, 2)
  • 1 All picat
  • 1 Culleradeta de julivert picat
  • 1 Tomàquet ratllat
  • 8 Calamarsets o 2 sípies mitjanes o 2 calamars (tallats a dauets)
  • Un grapat musclos (8 i 4, aproximadament)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 1 litre de Fumet de peix

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, saltem els escamarlans i els calamarsets i els retirem.
Hi afegim l’all picat (que no arribi a enfosquir-se) i, tot seguit, el julivert.
Posem la ceba a coure lentament.
Hi afegim el tomàquet i ho deixem concentrar.
Tirem l’arròs i ho remenem.
Ho mullem amb el fumet i ho salpebrem.
Deixem bullir 10 minuts; a mitja cocció, i hi afegim els musclos.
Incorporem els escamarlans i els calamarsets.
Ho retirem del foc, rectifiquem de sal i, ho deixem reposar 2 minuts.

40min


Recepta de cuina de Arròs caldós d'escamarlans, calamarsets i musclos

Arròs caldós d'escamarlans, calamarsets i musclos.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: