Verdura variada bullida amb truita de riu
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Truita recent pescada, de la Noguera Ribagorzana, preferiblement.
- Una mica de col
- Unes fulles de bledes
- Un tros de bròquil
- 1 Ceba Petita
- 1 Patata petita
- Sal
- Oli d'oliva
- Oli d'oliva verge extra
1 racions
Elaboració
Netegem la truita de riu,i, en treiem les visceres.
En una olla, hi posem aigua i una mica cde sal.
Pelem la patata i la tallem a daus.
Pelem la ceba, la tallem a grills.
Rentem, el tros de bròquil, les fulles de col i bledes.
Quan l'aigua bull, ho tirem tot dins.
Deixem coure uns 20 minuts.
Mentre, agafem una paella, hi posem una mica d'oli, salem una mica la truita de riu i, la fregim uns 4 minuts per costat, per l'aspecta veurem si el temps és el correcte.
Emplatem. La truita i una mica de les verdures, ceba i patata, amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Llestos i a degustar un plat sa i molt econòmic.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1673 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.