Crema de bròquil i carbassó
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Porro
- 1 Carbassó
- 6 o 8 Arbrets de bròquil
- Pebre negre mòlt
- Dos "formatgets" tipus El Caserio, la Vaca que riu,...
- Sal
- Oli d'oliva
- Oli d'oliva verge extra
- Aigua
2 racions
Elaboració
Rentem el porro i el carbassó.
Els trossegem i reservem.
Sofregim el porro amb una mica d'oli en una olla o cassó.
Salpebrem una mica el bròquil i l'incorporem a l'olla o cassó.
Deixem seguir la cocció.
Finalment, hi afegim el carbassó .
Ho deixem coure tot fins que quedi tou.
Hi afegim aigua just per cobrir-ho.
Deixem que bulli uns 15 minuts.
Ho triturem fins obtenir una textura cremosa.
Hi posem els "formatgets" i una cullerada d'oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4095 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.