Filets de pit de pollastre amb hortalisses
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 Filets de pit de pollastre primets
- 1 Pebrot verd petit
- 1 Pebrot vermell petit
- 1 Carbassó
- 1 Abergínia
- 1 Pastanaga
- 2 Rodanxes de carbassa
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
Elaboració
Rentem els pebrots. El vermell el tallem a rodanxes primes i
el verd per la meitat i fem que els trossos quedin plans.
Tallem el carbassó i albergínia a llesques finetes.
Partim la pastanaga pel mig
Amb les rodanxes de carbassa ho reservem tot.
Mentre preparem les hortalisses, posem la planxa o paella
antiadherent al foc perque es vagi escalfant.
Salpebrem les hortalisses i els filets de pollastre.
Ho posem tot a coure a la planxa o paella ja calenta.
Anem donant voltes tot sovint a tots els ingredients.
Deixem coure uns 5 minuts en general.
No tots els ingredients tenen el mateix temps de cocció.
L'experiència i la vista ens diuen quan està o no cuit.
Ja es pot emplatar tal i com es veu a la foto.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1465 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.