Camembert a la brasa

Ingredients

  • Un formatge camembert que porti envoltori de fusta-Una cullerada petita de mel-Paper de plata-Pa torrat a tires-

4 racions

Utensilis

Unes graelles, paper de plata i un bon caliu.

Elaboració

Primer de tot traiem el formatge de la caixa i en retirem l'envoltori que porta de plàstic. Seguidament el posem a l'envoltori de fusta que porta el formatge , la part de la base. Desprès li fem un tall a sobre en forma de creu i li posem la cullera de mel a sobre del tall que hem fet. L'emboliquem amb un paper de plata i posem damunt les graelles i al caliu mes o menys uns 15 minuts. Quan el formatge es buf de sobre estarà al seu punt. L'acompanyarem amb unes tires de pa torrat que el poem fer també al caliu.

15min

Notes

El temps e la recepte, es el de cocció del formatge .A banda trigarem mes a fer el caliu i tot això.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3038 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: