Amanida de llenties i tonyina
Una amanida de llenties amb tonyina super-refrescant per l'estiu.
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300 g de Llenties pardines comprades cuites
- 2 Llaunes de tonyina
- 1 Pebrot vermell petit
- 1 Pebrot verd petit
- 1 Ceba petita
- 1 Pot d'olives verdes sense pinyol
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
4 racions
Elaboració
Tallem els pebrots i la ceba ben petit i ho posem en un bol gran.
Hi tirem les llenties.
Obrim les llaunes i amb una forquilla anem esmicolant la tonyina i l'afegim al bol.
Tallem les olives verde sense pinyol a rodanxes i també les tirem al bol.
Ho amanim al gust amb una mica de sal i oli d'oliva verge extra
Ho barregem tot una mica per repartir els ingredients.
Es pot servir freda o a temperatura ambient.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8172 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.