Verat fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Verat que a la peixateria ens netegen i treuen l'espina central
  • Sal
  • Pebre blanc mòlt
  • Orenga en pot
  • Romaní en pot
  • Farigola en pot
  • Oli d’oliva verge extra

1 racions

Elaboració

En el mateix plat de menjar, hi posem de base sal normal i sobre el verat obert pel mig sense l'espina central amb la pell
tocant a la sal. Amb unes pinces, també, li hem tret al màxim la resta d'espines.
La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix.
Salem el verat per la part de sobre i hi posem una mica de la resta d’espècies i herbes aromàtiques, menys l’oli.
Posem el plat al microones i deixem coure uns 3 minuts (segons el grau de fet que ens agrada, si es cou massa queda ressec).
Passat aquest temps, traiem el plat del microones i amb un cop d’ull, ja veurem si li hem de posar més temps o no.
Hi posem un bon raig d’oli d’oliva verge extra per sobre i llestos.

8min


Recepta de cuina de Verat fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
Verat fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Verat fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
Verat fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Verat fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
Verat fresc amb una mica de sal.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Verat fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
Verat fresc.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: